Modul rapid și ușor de a învăța cum să vinzi mult, profitabil și să elimini concurența - pentru tine sau echipa ta

Intră în posesia modelului avansat de vânzări 1la1 completând formularul de mai jos.


Ce primești concret dacă te înscrii?

1. Descoperi care sunt principiile unei relaţii de încredere cu ai tăi clienţi şi vei şti ce să faci pentru a construi încrederea

2. Îţi perfecţionezi tehnica de a vinde astfel încă să poţi prelua controlul vânzărilor şi al încasărilor

3. Vei avea un plan de atac pe care să-l pui imediat în acţiune şi care te ajută să generezi mai multe vânzări

4. Vei depăși teama că nu şti ce să faci ca să-ţi creşti încasările fără a mai pierde timp, bani şi energie cu clienţi nepotriviţi

5. Recapeţi curajul de a te întâlni cu posibili clienţi, chiar dacă acum ai o reticiență în a face asta

6. Îţi ofer uneltele necesare care să te ajute să îţi construiești o relaţie bazată pe încredere şi profesionalism cu ai tăi clienţi

7. Vei reuşi să te conectezi cu ai tăi clienţi pintr-o metodă ștințifică de calibrare şi oglindire

8. Îţi poţi da seama dacă echipa ta de vânzări este pregătită pentru a vinde mai mult

Despre mine

De când mă știu mi-a plăcut să interacţionezi cu oamenii. Mi-a plăcut să fiu alături de ei să comunic să fiu un sprijin şi să mă bucur de energia lor.

De 18 ani mă specializez în vânzări şi în domenii adiacente care mă ajută să înţeleg mai bine care sunt secretele unui om de vânzări profesionist. Am urmat cursuri de Coaching, Programare Neuro Lingvistică, Story Telling, Cursuri de Leadership şi de influenţare plus zeci de cursuri de vânzări. Nu-ţi spun toate astea ca să mă laud ci vreau doar să vezi că am legitimitatea necesară pentru a te putea ajuta. Iar de mai bine de 5 ani ofer soluţii personalizate oamenilor care se confruntă cu probleme în domeniul vânzărilor.

În toţi aceşti ani ce-a mai bună lecţie pe care am învăţat-o este că din eşecuri se învaţă cel mai bine.

După multe încercări eşuate, multe strategii încercate şi experienţă cu oameni de vânzări şi mici antreprenori mi-am dat seama că făceam ceva super bine! Vânzări.

La vânzări mă pricepeam iar tot ce trebuia să fac era să combin strategiile avansate de vânzări 1la1  cu strategii avansate de marketing online.

Cum te pot ajuta?

Scopul meu este să te ajut să generezi mai multe încasări și să-ţi creşti afacerea în 3 luni, utilizând un modelul de vânzare avansată. Vreau să îți arăt că poți face vânzări 1 la 1 chiar dacă ai frică de vânzări şi crezi că nu eşti născut pentru asta. Iar mai mult decât orice îmi doresc ca tu să-ţi perfecţionezi tehnica de a vinde astfel încăt să poţi prelua controlul vânzărilor şi al încasărilor, pentru că fără vânzări nici-o afacere nu poate supraviețui.

Modul rapid și ușor de a învăța cum să vinzi mult, profitabil și să elimini concurența - pentru tine sau echipa ta

Intră în posesia modelului avansat de vânzări 1la1 completând formularul de mai jos.