REALIZEZI MAI MULT ÎNTR-UN TIMP MAI SCURT

Rezultatul, este primul pas!

Acest sistem de gândire care te poate ajuta să-ți aliniezi acțiunile zilnice cu scopul și rezultatul pe care ți-l dorești.

CÂSTIGĂ RAPIDITATE

Filozofia acestui sistem este simplă. Cu siguranță ai citit multe publicatii care îți spun că obiectivul este cel mai important. Însă de cele mai multe ori lipsește răspunsul la întrebarea "Dar cum transform un vis în realitate?". Pentru a-ți transforma visele în realitate, trebuie să ai o structură - un sistem care te ajută să se întâmple ceea ce vrei. Dacă ai clar obiectivul pe care vrei să-l atingi, M.A.P.A este legătura cea mai rapida între obiectiv și rezultat. 

FII EFICIENT! AI M.A.P.A REZULTATULUI TAU

M.A.P.A este un sistem de gândire care te poate ajuta să-ți aliniezi acțiunile zilnice, cu scopul și rezultatul pe care ți-l dorești, pentru că doar așa, un obiectiv se transforma în rezultat. Aceasta strategie este foarte ușor de folosit. O poți aplica în orice domeniu activezi sau pe plan personal si îți oferă variante nelimitate de cum să îți atingi rezultatul dorit. 

SUPRASOLICITAT, DEZAMĂGIT?

Până acum te-ai concentrat doar pe "a face" lucururi și te simți copleșit? Lista lucrurilor pe care trebuie să le faci nu se mai termină? De multe ori te-ai simțit dezamăgit pentru că trebuie să faci multe și simți că nu realizezi nimic. Schimbăț-i focusul! Nu te concentra pe întrebarea "Ce trebuie să fac?"

SATUL DE ATATEA OBIECTIVE?

Este o diferență între Obiectiv și Rezultat. Dacă te-ai săturat de "setat obiective" decide să faci ceva diferit, pentru că rezultatul, este ceea ce contează. M.A.P.A este ce-a care te ajută să faci o legatura puternica între Obiectiv și Rezultat.

CONCENTREAZA-TE PE CE ESTE IMPORTANT!

Inainte de a-ti raspunde la intrebarea "Ce trebuie sa fac?" mai bine raspunzi la intrebarea "Ce iti doresti?"Aceasta intrebare iti va schimba focusul in directia care conteaza pentru tine, nu pentru altii.

„Nu descuraja niciodată pe cineva care progresează, indiferent cât de încet o face.”
Platon

+ 3 VIDEOCLIPURI - 45 EUR
+ ACCES PE VIATA - NEPRETUIT
+ PRET EBOOK - 15 EUR

TOTAL - >60 EUR

PLATESTI DOAR 5 EUR

CE CONTINE MANUALUL

M.A.P.A este sistemul care te ajuta sa maximizezi rezultatele. Iti va oferi motivatia, iti va oferi combustibilul pentru a merge mai departe spre realizarea dorintei.

M.A.P.A este un sistem de gandire. Majoritatea publicatiilor iti ofera o ustensila de gestionarea a timpului si cum sa-ti optimizezi listele de “ce tebuie sa faci”, listele de “To-Do”-uri.

Transforma invizibilul in vizibil. Procesul de stabilire a obiectivelor functioneaza asemenea unei masini care merge noaptea cu farurile aprinse. Cu cat ajungi mai aproape de destinatie cu atat ai o mai mare claritate.

Te ajuta sa gasesti motivele pentru a te misca in directia rezultatului. Vei descoperi care este motivatia interna si cea externa pentru atingerea obiectivelor.

Vei exersa cum sa-ti gasesti mai mult timp pentru ceea ce-ti doresti.

Iti vei transforma visul in realitate. Lista "To Do -urilor" este o metoda invechita de a-ti face planul care sa te duca la rezultat.

+ multe exercitii, exemple si un studiu de caz, pentru ca tu sa ai tot ce este necesar pentru a-ti insusi acest sistem de gandire

+ 3 VIDEOCLIPURI - 45 EUR
+ ACCES PE VIATA - NEPRETUIT
+ PRET EBOOK - 15 EUR

TOTAL - >60 EUR

PLATESTI DOAR 5 EUR

Informații administrative

Cum intru in posesia manualului

Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la manual imediat!

Primesc factura fiscala

In termen de 5 zile de primesti factura fiscala pe email.

Ce fac daca nu am card

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa office@viorel-vasile.ro cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la manual după efectuarea plății.

Cum am acces la manual

Accesul la manual se face prin accesarea butonului "Ebook" dupa efectuarea platii. Ai nevoie doar de conexiune la internet.

Sunt datele cardului meu în siguranță?

Daca te uiti în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website (viorel-vasile.r) vei observa un lacățel verde/gri, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume STRIPE, care ulterior ne face transferul banilor.

Se percepe vreun comision, sunt taxe ascunse?

In cazul unei plăți nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Dacă am o problemă, cui mă adresez?

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0756 385 601 sau scrie-ne un e-mail la adresa office@viorel-vasile.ro

+ 3 VIDEOCLIPURI - 45 EUR
+ ACCES PE VIATA - NEPRETUIT
+ PRET EBOOK - 15 EUR

TOTAL - >60 EUR

PLATESTI DOAR 5 EUR