PASIUNEA DE A VINDE

Te ajut să preiei controlul vânzărilor, să-ți scalezi business-ul și să-ți crești încasările cu 3000 eur/ luna/ om de vânzări, în 2 luni.


ÎNCREDERE

Generezi loialitate în rândul clienţilor

+ VALOARE

Identifici care sunt cele mai ascunse nevoi ale clienţilor

EFICIENT

Creşti eficienţa şi rata de închidere a vânzărilor

PROGRAMEAZĂ ÎNTALNIRE

[ycd_countdown id=117925]

Desfășurare Live + ONLINE  | 2 săptămâni | Lecții live + Online | 3 Sesiuni live de Q&A Grup privat | Metodologie testată |
Înveți să îți analizezi procesul vânzării, să elimini ce nu funcționează, să îți crești rata de succes și automat veniturile


Ce poate fi mai rău decât să ajungi nepregătit în faţa clientului?

Conştientizezi faptul că depui un efort mare să „prinzi” un client iar la scurt timp parcă ai un deja-vu. Mereu auzi: “Nu am bani”, “ Folosesc alt produs” sau “Nu mă interesează”.

Probabil deja știi că 80% dintre cumpărători spun NU de patru ori înainte de a spune DA. Însă problema este că 92% dintre oamenii de vânzări renunţă după 3 NU-uri.
Sunt multe motive pentru care 92% dintre oamenii de vânzări renunţă:
„Am fost de 3 ori la acest client. Nu ştiu ce să-i mai spun, i-am spus tot ce ştiu despre produs.”
„Clientul mă tot refuză. Spune că nu-l interesează”
„Nu am cum să vând la preţul ăsta, concurenţa are o ofertă mai bună”

În plus pentru antreprenori şi oamenii de vânzări cea mai mare frustrare, este că în prezent, comparativ cu 10 ani în urmă, depun un efort dublu de timp, energie şi bani, pentru a obţine acelaşi volum de vânzări.

Vânzarea s-a schimbat deoarece procesul de cumpărare s-a schimbat.

Și pentru că te-ai săturat să fi refuzat şi asta îți afectează veniturile şi stabilitatea financiară, te gândeşti cum ai putea face diferenţa în faţa concurenţilor fără a mai oferi discount-uri şi a modifica preţul?

Ce este cu adevărat frustrant este că aceste lucruri se întâmplă aproape zilnic.

Dar dacă ai găsi o modalitate prin care să începi să vinzi mai mult, mai eficient şi să simţi că vânzarea este în controlul tău, ai vrea să aflii răspunsul?

În cei 16 ani de activitate în domeniul vânzărilor, am realizat că vânzarea este un proces de influenţare. Iar rolul tău este să influenţezi clientul ca acesta să ia decizia cea mai bună nu doar din punct de vedere al preţului ci mai degrabă din punct de vedere al valorii pe care produsul său serviciul tău i-o aduce.

Vrei să-ţi influenţezi clientul? Trebuie să aflii cea ce deja îl influenţează.

Dacă îţi doreşti să ai încredere 100% în tine şi îţi doreşti o soluție care să te sprijine în a-ţi atinge obiectivele şi în a-ţi creşte veniturile vreau să-ţi ofer …

Passion To Sell programul creat special pentru antreprenorii şi oamenii de vânzări care vor să facă un pas înainte și să își transforme munca de zi cu zi într-o mașinărie de vânzări constante.

Acest program este mai mult decât un simplu curs de vânzări.

Este un sistem de influenţarea clienţilor care îți oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a lucra pe tipologii diferite de clienţi și care te ajută să-ți crești vânzările lună de lună.

Indiferent de frustrarea sau problema pe care o resimți acum – fie că este vorba de vânzări puţine, de lipsa clienţilor sau de o lipsă a abilităţilor în vânzări – Passion To Sell poate să îți ofere soluțiile de care ai nevoie pentru a depăși aceste probleme și pentru a-ți îndeplini aspirațiile.

În cadrul programului, vei învăța cum să îţi creezi acele discursuri persuasive şi de impact astfel încât să te diferenţiezi faţă de concurenţă şi să poţi vinde eficient şi profitabil. Vei învăța să gestionezi obiecţiile, să identifici ce îşi doreşte clientul cu adevărat şi să aduci un plus de valoare personalizat, fără a mai pierde timp, bani şi energie pentru a închide o vânzare.

Cum se va desfășura programul

Te invit într-o călătorie de 2 săptămâni în care să vindem împreună cot la cot şi te ajut să vinzi clientului pe care tu îl consideri cel mai valoros.

Acest program se desfășoară față în faţă şi vom fi conectaţi tot timpul într-un grup închis pe Facebook şi pe Whatsapp, unde să nu ne deranjeze nimeni, şi unde vom fi focusati pe strategii şi aplicarea acestora în cazuri concrete.

Da şi eu voi vinde alături de tine, pentru a da tonul, pentru a menţine ritmul, să fim cu toţii la acelaşi nivel, să avem aceleaşi provocări şi să-ţi arăt cum e posibil să vinzi către cel mai valoros client al tău.

Dacă îţi faci griji că nu vei reuşi că ai muncă, familie, distracţie, copii  te asigur că şi eu sunt exact ca tine. Stai liniştit că şi la mine timpul este limitat. Nu stăm toată ziua să pălăvrăgim, ci aplicăm ce am pălăvrăgit. Şi nu consumăm mult timp, doar 1-2 ore pe zii. 

În acest ritm, dacă eşti determinat, sigur poţi să faci faţă unei provocări de a transforma un vis în realitate.Dincolo de acest lucru vei câştiga un sentiment aparte de stimă de sine, bucurie şi de ce nu aprecierile celor din jur.

Acest program este unic pentru că nu va fi un curs înregistrat pe care să-l cumperi şi să te uiţi la el. Comunitatea pe care o creăm te va ţine în priză. Vei vedea cum colegul tău va reuşi rapid să obţină rezultate şi asta te va motiva şi pe tine. Spiritul de concurenţă în cadrul acestui program este cel mai sănătos lucru care te va ajuta să avansezi rapid.

Vei avea avantajul ca poti vedea si alte probleme si solutii de la colegii tai, pentru ca nu vor fi 2 clienti la fel. Si vei scapa de frustrarea pe care o ai atunci cand vei vedea un coleg de-al tau ca vinde si te gandesti ca nu stii cum a facut asta.

Iar un mare ATU este că în acest program Passion To Sell îţi vei face prieteni pe viaţă, pentru că în grupurile în care pasiunea este ingredientul comun, se crează legături emoţionale puternice. Oricând poţi apela la cineva din grup pentru un sfat sau o idee.

Înscrie-te la curs până pe 7 iunie și primești aceste 4 bonusuri exclusive

Bonus #1
Cum abordezi orice tip de client fără a mai avea stresul că nu ştii ce să spui pentru a-ţi vinde produsul.

De cele mai multe ori cum procedăm? Mergem la client, îi spunem poezia învăţată despre produs şi apoi avem speranţa că acel client o să cumpere.  Vânzătorii cu performanțe înalte fac un lucru pe care internetul nu îl poate face. Construiesc relații care duc la vânzări.

Pentru că tacticile tradiționale, bazate pe tranzacții, pur și simplu nu mai funcționează, ți-am pregătit o serie de strategii esențiale pe care ar trebui să le aplici dacă vrei să-ţi creşti şansele de reuşită.

Bonus #2
Cum să devină informaţia pe care o deţii un atu puternic.

70% din informațiile pe care le învață reprezentanții de vânzări sunt uitate într-o săptămână după instruire. Este ilogic să pierzi 70% din banii pe care îi investeşti. Principala cauză pentru care schimbarea dorită nu s-a produs este pentru că după ce primesc informatia majoritatea se întorc la vechile obiceiuri.

De aceea ţi-am pregătit un model de implementare a ceea ce ai învăţat astfel încât să înţelegi foarte bine informaţia şi mai mult decât atât, ai ocazia să şi testezi.

Bonus #3
Cum să dezvolți un sistem de vânzări care să lucreze pentru tine.

Atunci când am dezvolta acest sistem de vânzări care să lucreze pentru tine am luat în calcul următoarele: creşterea performanţei vânzărilor, dezvoltarea încrederii în abilităţile de vânzare, înţelegerea profundă a nevoilor clientului cât şi creşterea a vânzărilor repetate.
De aceea ţi-am pregătit o serie de ustensile de lucru care să te “forţeze” să gândeşti și să acționezi strategic, astfel încât să ajungi de fiecare dată la rezultatul dorit.

Bonus #4
Repetiţia este mama învăţăturii – Primul curs de vânzări în care protagonistul eşti tu.

Vei avea acces la un super curs de vânzări iar rolul principal îl ai chiar tu. Vei primi înregistrările și vei vedea cu proprii ochi evoluţia ta.

Vei putea relua atât informaţia discutată şi în plus vei  revedea ceea ce faceţi bine şi ceea ce poţi îmbunătăţi.

Bonus #5
Cum să fii de neoprit. Harta personalizată a motivării.

Indiferent cât de multe informații sau cât de multe abilități deții, obstacole și bariere tot vor exista. Acestea pot fi extrem de nocive în momentul în care ne încurcă în a obține ceea ce ne dorim. 

De aceea, vreau să-ți ofer un curs de 1 zi in care să-ți construiești sau să-ți definești mindset-ul pentru a trece peste absolut orice obstacol.

Ce câştigi dacă participi la program:

Duci vânzările la nivelul în care să-ţi confere siguranţă şi confortul lună de lună

Primeşti un sistem simplu, eficient şi de impact. Vei crea discursuri de vânzări care îţi cresc şansele de închidere cu cel puţin 30%.

Ai satisfacţia că îţi vei construi propriul script care să te susţină şi să fie adaptat fiecărui tip de client cu care interacționezi.

Câştigi încrederea în tine, încrederea clientului şi vei fi acea persoană cu care acesta doreşte să facă business.

Prin acest program scapi de stresul că nu ştii ce să-i spui clientului, chiar şi după 4 vizite. În plus vei zâmbi atunci când îţi spune "Preţul este prea mare!" sau "Nu mă interesează !"

Passion To Sell este pentru tine dacă:

Te aflii la început de carieră și vrei să crești sănătos

Îți lipsește experiența sau te aflii la început în domeniul vânzărilor și nu știi de unde s-o apuci?

Află ce este important să urmăreşti în procesul vânzării și descoperă instrumentele necesare pentru a crește într-un mod sănătos și eficient.

Vânzările sunt pe un trend descrescător și nu reuşeşti să găseşti o soluţie

Passion To Sell îți oferă o abordare diferită prin prisma faptului că, clienții plătesc prețul dar primesc valoarea pe care o oferă produsul. Acest mod de abordare te va ajuta să te diferenţiezi de concurenţă, să oferi o soluţie personalizată clientului și să dezvolţi o relaţie puternică cu ai tăi clienţi.

În echipă pe care o coordonezi doar 1 sau 2 oameni vând cu adevărat

Chiar dacă ai în echipă 7-10 oameni, din păcate nu toţi reuşesc să facă vânzări constante. Da suntem difereți!

De aceea programul Passion To Sell combină cele mai de succes strategii de influenţare și persuasiune cu paşii vânzării pentru a oferi oricărui om de vânzări o imagine clară şi completă despre procesul vânzării. Iar fiecare om din echipa ta va reuşi să vândă constant. Nu doar 1 sau 2 oameni!

Creşterea performanţei în vânzari

Prin învăţarea şi aplicarea tehnicilor şi strategiilor eficiente de vânzare din programul Passion To Sell, un om de vânzări sau antreprenor poate creşte performanţa de vânzare şi poate atinge obiectivele mai repede şi mai uşor. Dacă investeşti într-un program de dezvoltare a abilităţilor de vânzare vei ajunge să creşti performanţa, te adaptezi la nevoile clienţilor şi menţii competitivitatea în piaţa în care activezi.

7 motive pentru care poți considera acest curs o soluție


1. Metode simple care te ajută să elimini temerile şi să-ţi creşti nivelul de încredere. Vei descoperi strategii avansate din domeniul vânzărilor, cum să ai un impact major asupra clienţilor şi cum devii un maestru al influenţării şi persuasiunii. 

2. Depășesti blocajele de comunicare pe care le ai atunci când ești în prezența clientului. 

3. Vei descoperi ce anume îi determină pe clienţii să cumpere. În plus vei rămâne cu toate exemplele şi aplicaţiile făcute în cadrul programului pentru că acest curs este compus din 70% practică și 30% teorie. 

4. Îți controlezi mai bine emoțiile în discuție cu, clienții și astfel te poți concentra pe rezultatul pe care vrei să-l obții.

5. Lecţia #1 pe care am învăţat-o din 16 ani de experienţă în vânzări este să aplic KISS (Keep It Short and Simple). Elementele de teorie le vom transpune de fiecare dată în practică iar modul de predare te va ajuta să nu simţi presiunea informaţiilor.

6. Afli care sunt cele mai importante tipologii de client și cum poți deschide canalul de comunicare cu aceștia pentru ca tu să fii pregătit pentru orice scenariu.

7. Îți îmbunătățesti abilitațile de comunicare cu clienții dificili și sceptici prin metode de încadrare si reîncadrare care vor fi ca asul din mâncă.

Toate aceste lucruri și multe alte aspecte importante ce nu pot fi explicate ușor în cuvinte, te ajută să-ți construiești cea mai importantă capacitate a oamenilor de vânzări și anume capacitatea de a influența clienții într-un mod etic.

Salut, Viorel sunt

Aş putea spune că am vânzarea în sânge. Încă din clasa a 6-a vindeam împreună cu verişorul meu la tarabă. Am fost inspirat de unchiul meu care era un tip persuasiv și tranșant când venea vorba de vânzarea produselor. Un “patron” excelent la vremea aceea. Mereu îl auzeam spunând:
Clienţi şi produse au existat şi vor exista întotdeauna. Depinde doar de tine dacă acei clienţi vor veni la tine sau se vor duce la altă tarabă

La începutul carierei nici eu nu am fost un vânzător foarte bun. Ba mai mult, fiind un individ timid evitam interacțiunea cu clienții. Dar cu timpul am învăţat tainele comunicării şi încet încet am reuşit să mă înţeleg bine cu oricine şi pe orice subiect.

Am încercat să fiu și angajat vreo 10-12 ani. Nu mi-a ieșit. Dar am învățat foarte multe din toate acele experiențe.

curs vanzari

Primul contact cu antreprenoriatul a fost când am lansat prima afacere în facultate, împreună cu unul din prietenii mei și din păcate am eşuat. După care au mai fost încă 2 încercări nereuşite.

Azi după mai bine de 16 de ani de experiență în vânzări şi mai bine de 6 ani în antreprenoriat, zâmbesc când îmi aduc aminte de vremurile acele. Am trecut prin multe şi am experimentat multe. Am consiliat peste 200 oameni de vânzări să construiască cicluri de vânzare personalizate, să gestioneze obiecţiile, să vândă de milioane de euro în piaţa în care activau. Şi am convingerea că voi mai sprijini mulți antreprenori şi oameni de vânzări să-și crească vânzările şi business-urile în următorii ani prin PROGRAMUL PASSION TO SELL.

Iar tot ceea ce-mi doresc este ca tu să poţi benefcia de o informaţie de valoare care aplicată, să obţii rezultatele pe care ţi le doreşti. Vreau să contribui la dezvoltarea acelor persoane care au convingerea că pentru a avea succes în orice, trebuie să te informezi, să aplici şi să culegi rezultatele.

Ce primești în Passion To Sell


Cursul Passion To Sell – 2 zile de curs – 200 euro

BONUS #1 – Cum abordezi orice tip de client fără a mai avea stresul că nu ştii ce să spui pentru a-ţi vinde produsul – 200 euro

BONUS #2 – Cum să devină informaţia pe care o deţii un atu puternic – 500 euro

BONUS #3 – Cum să dezvolți un sistem de vânzări care să lucreze pentru tine – 100 euro

BONUS #4 – Repetiţia este mama învăţăturii – Primul curs de vânzări în care protagonistul eşti tu – 100 euro

BONUS #5 – Cum să fii de neoprit. Harta personalizată a motivării. – 175 euro

3 sesiuni de Q&A cu Viorel Vasile150 euro

Reducere de 30% dacă vi cu un prieten100 euro

Suport și acces la grupul privat care implementează Passion To Sellde nepretuit

TOTAL VALUE – 1525 euro

Prețul tău: 255 euro + tva

Garanție ZERO riscuri
Banii înapoi în 14 zile
Cred cu tărie că acest program te va ajuta. Iți va schimba și mindsetul, dar mai ales contul din bancă. Vei avea instrumentele să dezvolți vânzări sănătoase și să devii chiar lider în nișa ta.
De aceea îți ofer 100% garanție banii înapoi, în 14 zile de la începutul cursului, fără nici o întrebare. Dă-mi un email la office@viorel-vasile.ro și-ți returnăm toată suma plătită.
Dar lasă-mă să-ți spun un lucru, dacă participi activ la curs, faci toate task-urile din program și folosești în activitatea ta toate instrumentele pe care ți le pun la dispoziție, îți vei putea duce vânzările la un nivel la care nu a mai fost. Și asta nu în ani, ci doar în câteva luni

Acest program te va ajuta să-ți recuperezi investiția de zeci sau sute de ori

Dacă o singură informație din acest curs te ajută să-ți crești vânzările lunare cu 15%, merită investiția? Dar claritatea pe care o vei avea când vei ști exact cum să îți creezi acele discursuri de vânzări?

Gândește-te puțin…vei ști când e momentul să oferi mai multă valoare clientului, când să-ţi prezinţi un anumit beneficiu al produsului, ori când este cazul să oferi un mic discount. Iar asta te poate salva de sute de ore pierdute sau chiar sute de mii de euro pe care îi poţi salva în afacerea ta.

PROGRAMEAZĂ ÎNTALNIRE

Ce spun participantii despre Passion to Sell

DACĂ NU AI AVEA NICI UN RISC AI VENI LA ACEST CURS?

curs vanzari

Dacă, din orice motiv, consideri că nu a fost ceea ce te așteptai să fie, banii investiți îți vor fi restituiți fără alte întrebări (garanţia este oferită prin contract) Spun 200% pentru că răman la tine materialele de studiu primite, iar ”distracția” e din partea casei

Ce primești în Passion To Sell


Cursul Passion To Sell – 2 zile de curs – 200 euro

BONUS #1 – Cum abordezi orice tip de client fără a mai avea stresul că nu ştii ce să spui pentru a-ţi vinde produsul – 200 euro

BONUS #2 – Cum să devină informaţia pe care o deţii un atu puternic – 500 euro

BONUS #3 – Cum să dezvolți un sistem de vânzări care să lucreze pentru tine – 100 euro

BONUS #4 – Repetiţia este mama învăţăturii – Primul curs de vânzări în care protagonistul eşti tu – 100 euro

BONUS #5 – Cum să fii de neoprit. Harta personalizată a motivării. – 175 euro

3 sesiuni de Q&A cu Viorel Vasile150 euro

Reducere de 30% dacă vi cu un prieten100 euro

Suport și acces la grupul privat care implementează Passion To Sellde nepretuit

TOTAL VALUE – 1525 euro

Prețul tău: 255 euro + tva

PROGRAMEAZĂ ÎNTALNIRE