“Cred că potențialul oamenilor este nelimitat. În fiecare clipă ne descoperim noi convingeri pe care nu le știam. Aceste convingeri ne pot determina să luăm o decizie și să acționăm într-un fel sau altu. Depinde doar de noi ce convingeri ne creăm astfel încât să ne putem folosi potențialul nelimitat și să obținem ceea ce ne dorim.” – Viorel Vasile

DESPRE MINE

Sunt un tânăr antreprenor, trainer care activează în domeniul vânzărilor de peste 12 ani. Am lucrat în domeniul bancar și lucrez în domeniul farmaceutic de peste 9 ani.

Sunt convins de 3 lucruri care mă ghidează în tot ceea ce fac.

Concentrat  pe calitate

După cum probabil şti sunt multe persoane care pun accent pe calitate. Calitatea imaginii redată de un televizor, sunetul cristalin din căştile pe care le-ai cumpărat si emoţia pe care o trăieşti atunci când mergi la un concert, toate acestea se traduce prin satisfacerea nevoilor clientului.  Mă întreb dacă vreodată te-ai gândit că o platforma care promovează servicii de traininguri poate fi de calitate superioară. Tu eşti singura persoana care va decide să citească mai mult despre ce informaţii conţine această platformă de vânzări.

Concentrat pe “aici, acum luăm decizia

“Orice decizie vei lua în viaţă, aceasta, se transformă în obiectiv pe termen scurt sau lung. Dacă decizia nu este urmată de anumite acţiuni aceasta rămâne la nivelul de vis sau un alt obiectiv trecut pe o hârtie sau agenda uitat in sertarul din birou. Cea mai rapidă decizie pe care o putem lua este să decizi să începi acum ceea ce îţi doreşti ceea ce îţi propui să faci! Vom învăţa împreună cât de importantă este acţiune în urma deciziei pe care ai luat-o. Îmi place foarte mult întrebarea “Când?” Însă mai mult decât atât îmi place întrebarea “de ce nu acum?”

Concentrat pe rezultat

De cele mai multe ori suntem concentrati pe procesul în sine de a ajunge la un rezultat.  Însă de foarte multe ori  acțiunile pe care le facem pot suferi modificări.  De aceea mai important decât procesul  de a obține un lucru este să ramânem concentrați  pe rezultat. Putem obține același rezultat în diferite moduri.

Dacă v-ar spune cineva în detaliu câte lucruri dificile trebuie să faci ca să termini o facultate sau un master în domeniu, cred că ți-ai pune un semn de întrebare dacă vrei să mai faci ceea ce ți-ai propus. În momentul în care ne dorim cu adevărat ceva suntem concentrați pe rezultat de exemplu: dorești un job bun, câștiguri mai mari sau siguranța unui loc de munca stabil. Din păcate de cele mai multe ori suntem concentrați pe procesul de a ajunge la un rezultat. De foarte multe ori  acțiunile pe care le facem pot suferii modificări. De aceea mai important decât procesul de a obține un lucru, este sa ne setăm și să ramânem concentrați  pe rezultat. Putem obține același rezultat în diferite moduri.

Viorel Vasile este pasionat de meseria de trainer, deţinând totodată, o serie de formări menite să-i asigure succesul. Printre acestea enumerăm:

Trainer autorizat

Acreditare Agent Vânzări;

Formare ca NLP Practioner;

Training de Professional Sales

Training de negociere

Training de Public Speaking

ARTICOLE RECENTE

Tehnici de vanzare – + de valoare produsului tau

Cum aduci plus de valoare clienţilor tăi? Sunt tehnici de vanzare care functionează si de care ești mulțumit pentru că le folosești însă sunt și tehnici de vanzare cu care nu ești obișnuit încă. Cea ce vei afla astăzi, poate că deja ştii şi aplici însă nu o faci conștient. Câteodată este nevoie de timp […]

Training Vanzari – 4 întrebări care te ajută să iei o decizie

Training vanzari – vânzarea începe cu tine Postat de catre: Viorel Vasile “Nu vreau să mă duc la acest curs de vânzări. În plus nu am nevoie să merg. Şi dacă merg şi nu este atât de bun, aşa cum spune? Spune că este bun dar asta nu înseamnă că este bun în ceea ce […]

Obiective SMART si MAPA pentru atingerea lor

Obiective SMART si MAPA pentru atingerea lor. Postat de catre: Viorel Vasile biective smart ? Poate deja te gândeşti: “iar un subiect despre obiective SMART ”, “dar ştiu bine cum să îmi fac obiective SMART”,  “ da ştiu, că trebuie să fie pozitive, la timpul prezent şi să le scriu într-o agendă”. Toate aceste lucruri […]

Agent vanzari – Povestea incepe cu tine.

Agent Vanzari – Povestea incepe cu tine. Postat de catre: Viorel Vasile Agent vanzari vs Reprezentant vanzari

Start typing and press Enter to search