Esti Pregatit sa Devii un Profesionist?

Modul de gandire diferit, pasiunea mea pentru dezvoltare si perseverenta m-au ajutat sa dezvolt un sistem eficient, simplu de utilizat si care sa-ti aduca increderea de care ai nevoie. “Passion To Sell” este programul creat pentru a veni cu solutii concrete pentru problemele intalnite in teren.

Esti pregatit sa te alaturi unei echipe de profesionisti in vanzari care vor impartasi lectii de vanzari castigatioare, care te vor incuraja sa aplici metode probate, de impact si vor fi alaturi de tine atunci cand vei sarbatori succesul ?

Esti gata sa-ti insusesti cu adevarat tehnici de vanzari care functioneaza, sunt usor de aplicat si te vor ajuta sa iti construiesti baza de clienti de care ai nevoie si sa-ti atingi obiectivele de vanzari?

Despre Cursul – Passion To Sell

Bucuresti sau la sediu Companiei Tale

curs vanzari

 • In aceste 2 zile intense vei descoperi cele mai avansate strategii in ceea ce priveste domeniul vanzarilor, cele mai importante etape din ciclul vanzarii, cum sa ai un impact major asupra clientilor si cum devii un maestru al influentarii si persuasiunii.

 • Te-ai intrebat vreodata daca nu vei schimba poate modul de a rezolva obiectiile clientului cat de mult te va costa acest lucru? Sau daca nu reusesti sa faci o inchidere a vanzarii cat te va costa in viitor? Afla prin intermediul acestui curs vanzari metode noi si testate, de rezolvarea obiectilor sau de captarea atentie, care iti vor da siguranta ca vei reusi.

 • Poate ai mai participat si la alte traininguri – curs vanzari , insa acest curs de vanzari este diferit. Vom “juca” un joc total diferit pentru ca vei afla cum sa ai cele mai puternice metode in vanzari care sa te duca pe locul 1 sau cum sa devii un maestru in arta influentarii.

PAREREA PARTICIPANTILOR

 • "Cursul a fost inspirational si plin de energie. A fost atat de fluent incat nu am simtit ca sunt la un curs propriu zis pur si simplu a fost o placere sa particip alaturi de oamnei deosebiti si sa realizez ce inseamna sa gandesti si din alt punct de vedere. Bravo trainerului si capacitatii sale de a capta atentia tuturor."  

  Catalin Simionescu Inginer
 • "Deschiderea cu care a abordat cursul, având în vedere varietatea persoanelor din sală, a ajutat la crearea unei atmosfere familiare și calde astfel fiecare discuție devenind constructivă. Faptul că știe sa primească feedback și să se adapteze îl plasează pe Viorel înaintea multor traineri cu experiența mai mare. Mă bucur că am avut șansa să fiu în sală la început de drum și îi țin pumnii mai departe. Sunt sigură că este pe un drum pavat cu succes."

  Raluca Dudu Marketing
 • "Am participat la un curs de vânzări complet și adaptat realitații din teren. Un curs interactiv cu informații complete. Trainer-ul a acordat atenție fiecărui participant. Am simțit pasiune, implicare și motivare."

  Madalina Ionica Reprezentant medical
 • "Cursul de vanzari a fost extraordinar. M-am simtit in largul meu. Ai reusit sa-mi captezi atentia si cel mai mult mi-a placut ca am discutat pe problemele intampinate de noi. Cu mare drag o sa recomand acest curs si voi povesti despre ce am invatat tuturor prietenilor, dar cel mai important voi aplica totul."

  Laura Cojocaru
 • "Fiind o persoană sceptică în privința domeniului vânzărilor, prin intermediul cursului dat, am reușit să văd cu alți ochi această activitate și să-mi doresc să o practic."

  Lina Gutu

STRUCTURA CURSULUI

ZIUA 1

1. Prospectarea inteligentă

2. Cei 7 pași ai vânzarii

3. Cum să faci o prezentare într-un minut

4. Gestionarea eficientă a conversației

5. Eliminarea blocajelor unei vânzări

6. Obiecțiile – modul de a-ți cunoaște clientul și de a-i întâmpina dorințele

ZIUA 2

1. Cum să construiești un DA dintr-un NU

2. 10 tehnici de închidere

3. Gestionarea clienților nemultumiti

4. Cum să fii ales dintre toți ceilalți

Despre Viorel

curs vanzari

“Cred că potențialul oamenilor este nelimitat. În fiecare clipă ne descoperim noi convingeri pe care nu le știam. Aceste convingeri ne pot determina să luăm o decizie și să acționăm într-un fel sau altu. Depinde doar de noi ce convingeri ne creem astfel încât să ne putem folosi potențialul nelimitat și să obținem ceea ce ne dorim.” – Viorel Vasile

Citeste mai mult...

Sunt un tânăr antreprenor, trainer care activează în domeniul vânzărilor de peste 12 ani. Am lucrat în domeniul bancar și lucreaz în domeniul farmaceutic de peste 9 ani.
Sunt convins de 3 lucruri care mă ghidează în tot ceea ce fac.
Concentrat pe calitate
După cum probabil ştii sunt multe companii care pun accent pe calitate de exmplu: calitatea imaginii redata de un televizor, sunetul cristalin din căştile pe care le-ai cumpărat și emoţia pe care o trăieşti atunci când mergi la un concert. Calitatea produselor sau serviciilor se traduce prin satisfacerea nevoilor clientului pe o perioadă îndelungată. Mă întreb dacă te-ai gândit că o platformă care promovează servicii de traininguri poate fi de calitate superioara. Tu eşti singura persoana care va decide să citească sau să participe la cursurile prezentate în această platformă.
Concentrat pe “aici, acum luăm decizia
Orice decizie vei lua în viaţă, aceasta, se transformă în obiectiv pe termen scurt sau lung. Dacă decizia nu este urmată de anumite acţiuni aceasta rămâne un vis sau o treci pe lista obiectivelor nerealizate. Cea mai rapidă decizie pe care o putem lua astăzi este să începi acum ceea ce îţi doreşti ! Vom învăţa împreună cât de importantă este acţiune în urma deciziei pe care ai luat-o. Îmi place foarte mult întrebarea “Când să încep?” Însă mai mult decât atât îmi place întrebarea “Dar, de ce nu acum?
Concentrat pe rezultat
Dacă v-ar povesti cineva în detaliu câte lucruri dificile trebuie sa faci ca să concepi și să crești un copil, cred că ți-ai pune un semn de întrebare dacă vrei să mai faci ceea ce ți-ai propus 🙂 . În momentul în care ne dorim cu adevărat să realizăm un lucru drag și important pentru noi suntem concentrați pe rezultat. Din păcate de cele mai multe ori suntem concentrați pe procesul de a ajunge la un rezultat. Însa de foarte multe ori acțiunile necesare atingerii obiectivului pot suferii modificări. De aceea cel mai important este sa rămânem concentrați pe rezultat.

Restrange

program curs vanzari       curs vanzari      curs vanzari      curs vanzari

Start typing and press Enter to search