curs vanzari curs vanzari curs vanzari

PASUL TAU  CATRE SUCCES

Modul de gandire diferit, pasiunea mea pentru dezvoltare si perseverenta m-au ajutat sa dezvolt un sistem eficient, simplu de utilizat si care sa-ti aduca increderea de care ai nevoie. “Passion to sell” este programul creat pentru a veni cu solutii concrete pentru situatiile intalnite in teren.

curs vanzari

▶ Target-ele cresc de la luna la luna?

 Simti ca faci tot ce poti, dar rezultatele intarzie sa apara?

▶ Clienti dificili? Cum sa reusesti cu ei?

Cum sa imi inving concurenta?

ORICARE AR FI PROBLEMA UN INVINGATOR GASESTE INTOTDEAUNA CALEA

CE AU SPUS PARTICIPANTII

 • "Deschiderea cu care a abordat cursul, având în vedere varietatea persoanelor din sală, a ajutat la crearea unei atmosfere familiare și calde astfel fiecare discuție devenind constructivă. Faptul că știe sa primească feedback și să se adapteze îl plasează pe Viorel înaintea multor traineri cu experiența mai mare. Mă bucur că am avut șansa să fiu în sală la început de drum și îi țin pumnii mai departe. Sunt sigură că este pe un drum pavat cu succes."

  Raluca Dudu Marketing
 • "Cursul de vanzari a fost extraordinar. M-am simtit in largul meu. Ai reusit sa-mi captezi atentia si cel mai mult mi-a placut ca am discutat pe problemele intampinate de noi. Cu mare drag o sa recomand acest curs si voi povesti despre ce am invatat tuturor prietenilor, dar cel mai important voi aplica totul."

  Laura Cojocaru
 • "Fiind o persoană sceptică în privința domeniului vânzărilor, prin intermediul cursului dat, am reușit să văd cu alți ochi această activitate și să-mi doresc să o practic."

  Lina Gutu

POATE TE INTREBI DE CE SA PARTICIPI LA ACEST CURS DE VANZARI

Indiferent ce rol indeplinesti in fiecare zi la job sau in cadrul business-ului tau iată 5 motive pentru a participa la acest curs de vanzari:

1. PENTRU CA VREI SA DETII INFORMATII NOI SI TESTATE

curs vanzari

Te-ai intrebat vreodata daca nu vei schimba poate modul de a rezolva obiectiile clientului cat de mult te va costa acest lucru? Sau daca nu reusesti sa faci o inchidere a vanzarii cat te va cost in viitor? Afla metode noi si testate, de rezolvarea obiectilor sau de captarea atentie, care iti vor da un plus de siguranta ca vei reusi mult mai mult.

2. PENTRU CA VREI SA DEVII UN LEADER IN VANZARI

curs vanzari

Sunt convins de faptul ca deja cunosti foarte multe in domeniul vanzarilor si ca poti impartasi din experienta ta si celorlati participanti. In PLUS te vei intanlni cu un nou model de curs de vanzari. Vei descoperi cum sa devi un lider in vanzari, cum sa iti cresti vanzarile sau cum te dezvolti rapid in acest domeniu.

3. PENTRU CA VREI SA FII UNIC IN MINTEA CLIENTULUI

curs vanzari

Poate ai mai participat si la alte traininguri – curs vanzari , insa acest curs de vanzari este diferit. Vom “juca” un joc total diferit pentru ca vei afla cum sa ai cele mai puternice metode in vanzari care sa te duca pe locul 1 sau cum sa devii un maestru in arta influentarii.

4. PENTRU CA IN ECHIPA VOM FII MAI PUTERNICI

curs vanzari

Unul din obiectivele acestui training – curs vanzari este de a strange oameni de valoare. Vom impartasi experientele noastre in vanzari, vom invata unul de la altul vom face exercitii si toate ne vor ajuta sa ne conectam si sa construim relatii de durata. Numai in acest mod vom devenii mai puternici in fata clientului.

5. PENTRU CA PASII MICI VOR FACE DIFERENTA

curs vanzari

Orice decizie vei lua în viaţă, aceasta, se transformă în obiectiv pe termen scurt sau lung. Dacă decizia nu este urmată de anumite acţiuni aceasta rămâne un vis sau o treci pe lista obiectivelor nerealizate. Cea mai rapidă decizie pe care o poti lua astăzi este să începi acum ceea ce îţi doreşti ! Vom învăţa împreună cât de importantă este acţiune în urma deciziei pe care ai luat-o. Îmi place aceasta intrebarea puternica : “Cat ma costa daca nu incep acum?”

2 PASI CATRE CONTROLUL VANZARII

PERSUASIUNE | LIDER IN VANZARI | DEZVOLTARE | CONTROL SI SIGURANTA

PASUL 1
SAMBATA

TARGETAREA CLIENTILOR
Ce nevoi au clienții tăi
Ce își doresc clienții tăi
Cum ajung la inima clientului
Beneficiile prospectării
PLANIFICAREA VÂNZĂRII
Definirea obiectivelor de vânzări și setarea în fucnție de client
Setarea corectă a obiectivului în funcție de stadiul clientului
De la obiectiv la rezultat
Planificarea strategica a activităților de vânzări
Optimizarea timpului și altor resurse disponibile
Identificarea posibilelor obstacole și soluții
DESCHIDEREA VIZITEI DE VÂNZARE
Prima impresie contează, chiar contează
Cum sa captezi atenția clientului
Atitudine și ținuta în deschiderea vizitei sau apelului telefonic
Ne plac oamenii care ne seamăn – Cum facem să fim pe plac?
AFLAREA NEVOILOR CLIENTULUI
Identificarea criteriilor de cumpărarea a clientului
Arta de adresare a întrebărilor orientate spre obiectivul setat
Definirea și aplicarea eficientă a metodei CAB
Beneficiu produsului vs Beneficiul real al clientului

PASUL 2
DUMINICA

AFLAREA ȘI REZOLVAREA OBIECȚIILOR
Identificarea corectă a obiecțiilor clientului
Obiecție falsă sau obiecție reală?
Clarificarea într-un mod profesionist a obiecțiilor
Răspunsul tău către client atunci când ridică o obiecție
Transformarea obiecțiilor într-o oportunitate de vânzare
ALINIEREA BENEFICIILOR CLIENTULUI PE NEVOIA ACESTUIA
Metoda CAB – Beneficiile produsului vs Beneficiile reale
Prezentarea beneficiilor produsului ca soluție de atingere a nevoii clientului
De la scepticism la încredere
Metode de prezentarea a prețului
ÎNCHIDEREA VIZITEI DE VÂNZARE
Pașii închiderii de vânzare
Închidem o vânzare sau deschidem o altă vânzare?
Tehnici de închidere a vânzării
ANALIZA ȘI SERVICII POST VÂNZARE
Fidelizarea clienților
Întărirea relațiilor
Analiza eficienței vânzării și a productivității
Evaluarea pierderilor și oportunităților ce pot apărea

CE AU SPUS PARTICIPANTII

 • "Cursul a fost inspirational si plin de energie. A fost atat de fluent incat nu am simtit ca sunt la un curs propriu zis pur si simplu a fost o placere sa particip alaturi de oamnei deosebiti si sa realizez ce inseamna sa gandesti si din alt punct de vedere. Bravo trainerului si capacitatii sale de a capta atentia tuturor."  

  Catalin Simionescu Inginer
 • "Am participat la un curs de vânzări complet și adaptat realitații din teren. Un curs interactiv cu informații complete. Trainer-ul a acordat atenție fiecărui participant. Am simțit pasiune, implicare și motivare."

  Madalina Ionica Reprezentant medical

DETALII CURS BUCURESTI

Durată curs vanzari
2 zile (9.00-17.00)
Perioadă desfășurare
16-17 Martie 2019
Locul desfășurare curs

Valoare investiție
650 Ron – 150 lei pentru rezervarea locului si diferenta cu 1 zi inainte de curs
Trainer curs vanzari
Viorel Vasile
Rezervari locuri si detalii
Online pe aceasta pagina sau telefonic 0756 385 601

Locatie curs vanzari
curs vanzari
dumbbell-3160788_640

activitatea de training

text-mining-icon-2793702_640

fișă de lucru/chestionare

list-2828012_6401

rechizite curs vanzari

filmklappe-1085692_640

roll-play-uri/studiu de caz

garantie_curs_rosu

30 zile garantia investitiei

icon_for_scholar

diplomă nominala de participare

mug-297683_640

2 coffe break in fiecare zi

list-2828012_6401

1 sedinte de 2h dupa curs

CUM TE INSCRII

INSCRERE ONLINE

Înscriere Online curs vanzari
Online durează mai puțin, iar în acest fel datele pe care le introduceți sunt 100% corecte. Trebuie doar să apăsați butonul “Înscrie-te acum” din această pagină și urmăriți instrucțiunile.

INSCRERE TELEFONICA

Înscriere Telefonică curs vanzari
În cazul în care aveți nelămuriri pe parcursul rezervării online a locului sau doriți să efectuați o înscriere telefonică sunați la 0756 385 601– Viorel Vasile

INSCRERE PE EMAIL

Înscriere pe email curs vanzari
Înscrierea la acest curs se poate face și dacă ne trimiteți un email la office@viorel-vasile.ro în care să ne furnizați următoarele informații: 1. cursul dorit, 2. datele de facturare, 3. numele complet al participantului/participantilor, inclusiv adresă, email, telefon

CINE ESTE GAZDA TA

curs vanzari

“Cred că potențialul oamenilor este nelimitat. În fiecare clipă ne descoperim noi convingeri pe care nu le știam. Aceste convingeri ne pot determina să luăm o decizie și să acționăm într-un fel sau altu. Depinde doar de noi ce convingeri ne creem astfel încât să ne putem folosi potențialul nelimitat și să obținem ceea ce ne dorim.” – Viorel Vasile

Citeste mai mult...

Sunt un tânăr antreprenor, trainer care activează în domeniul vânzărilor de peste 12 ani. Am lucrat în domeniul bancar și lucreaz în domeniul farmaceutic de peste 9 ani.
Sunt convins de 3 lucruri care mă ghidează în tot ceea ce fac.
Concentrat pe calitate
După cum probabil ştii sunt multe companii care pun accent pe calitate de exmplu: calitatea imaginii redata de un televizor, sunetul cristalin din căştile pe care le-ai cumpărat și emoţia pe care o trăieşti atunci când mergi la un concert. Calitatea produselor sau serviciilor se traduce prin satisfacerea nevoilor clientului pe o perioadă îndelungată. Mă întreb dacă te-ai gândit că o platformă care promovează servicii de traininguri poate fi de calitate superioara. Tu eşti singura persoana care va decide să citească sau să participe la cursurile prezentate în această platformă.
Concentrat pe “aici, acum luăm decizia
Orice decizie vei lua în viaţă, aceasta, se transformă în obiectiv pe termen scurt sau lung. Dacă decizia nu este urmată de anumite acţiuni aceasta rămâne un vis sau o treci pe lista obiectivelor nerealizate. Cea mai rapidă decizie pe care o putem lua astăzi este să începi acum ceea ce îţi doreşti ! Vom învăţa împreună cât de importantă este acţiune în urma deciziei pe care ai luat-o. Îmi place foarte mult întrebarea “Când să încep?” Însă mai mult decât atât îmi place întrebarea “Dar, de ce nu acum?
Concentrat pe rezultat
Dacă v-ar povesti cineva în detaliu câte lucruri dificile trebuie sa faci ca să concepi și să crești un copil, cred că ți-ai pune un semn de întrebare dacă vrei să mai faci ceea ce ți-ai propus 🙂 . În momentul în care ne dorim cu adevărat să realizăm un lucru drag și important pentru noi suntem concentrați pe rezultat. Din păcate de cele mai multe ori suntem concentrați pe procesul de a ajunge la un rezultat. Însa de foarte multe ori acțiunile necesare atingerii obiectivului pot suferii modificări. De aceea cel mai important este sa rămânem concentrați pe rezultat.

Restrange

Start typing and press Enter to search